Meetings

Workshop: Netwerkvorming & OC

Vereniging Cornelia de Lange syndroom , Stichting Pitt Hopkins Syndroom , Nederlandse Vereniging Williams Beuren Syndroom , Vereniging Angelman Syndroom Nederland , Stichting Rubinstein-Taybi , Stichting Tubereuze Sclerosis Nederland
2 supporters
Finished, Closed!

    

Graag nodigt de Vereniging Angelman Syndroom Nederland jullie uit voor een tweedaagse workshop met Jaquie Mills en Ewa Neal. Ze hebben veel kennis en praktische ervaring met betrekking tot ondersteuning bij gedragsproblemen, ondersteunde communicatie, inclusie en een sociaal netwerk creëren rondom een persoon met beperkingen.

WIE ZIJN DE SPREKERS?

 

Wie is Jaquie Mills?

Jaquie Mills heeft het programma “Is There a Better Way?” ontwikkeld dat gezinnen en scholen helpt om inzicht te krijgen in gedragsproblemen en de relatie met ondersteunde communicatie. Jaquie ontwikkelde een opleiding voor Complex Communication Needs (CCN) aan de Edith Cowan University in West‐Australië. Ze faciliteert een wekelijkse communicatie‐peer‐groep voor volwassenen met complexe communicatiebehoeften. Samen met hen heeft ze middelen ontwikkeld om mensen met complexe communicatie behoeften te ondersteunen bij het plannen van hun leven. Ze is ook is de oprichtster en directeur van Microboards Australia.

 

 

Wie is Ewa Neale?

Ewa heeft een Bachelor of Science in Sociaal Werk en een Master in Mensenrechten. Ze vindt het heel belangrijk dat mensen samenwerken en elkaar helpen. Ze heeft daarom veel interesse in dingen zoals hoe we onze buurten beter kunnen maken, dat mensen zelf keuzes kunnen maken over hun eigen leven, dat iedereen gelijke kansen krijgt, en dat iedereen eerlijk wordt behandeld. Ze heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de hulp die mensen krijgen, zoals bijvoorbeeld hulp thuis of hulp met geld, goed is geregeld. Ze gelooft dat iedereen iets kan bijdragen aan onze samenleving en dat we samen een mooie en diverse gemeenschap vormen.

PRAKTISCHE ZAKEN:

  • Ontvangst: 9:30 uur
  • Start: 10:00 uur
  • Lunch: 12:30 uur
  • Einde: 17:00 uur

De voertaal van beide workshops is Engels

Deelname gratis voor leden van de vASN! (niet-leden: € 40,‐ per dag)

Opgave via: info@angelmansyndroom.nl

Aanmelden voor 24 mei 2024


Speakers and Supporters

AUSTRALIA
AUSTRALIA
AUSTRALIA

Jaquie Mills


Jaquie Mills is een Australische moeder van 4 zoons waarvan een zoon met Angelman syndroom.


AUSTRALIA
AUSTRALIA
AUSTRALIA

Ewa Neale


Ewa komt oorspronkelijk uit Polen maar woont en werkt in Australië sinds 2024. Ze heeft 2 kinderen en ze is al 16 jaar actief in de Microboard van een vriend met beperkingen.  Show all Speakers and Supporters

)

About the website contents

 

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: wiki@waihonapedia.org