Community

Netwerkvorming en OC: een tweedaagse workshop

Jaquie Mills en Ewa Neale

Wil je je kennis over netwerkvorming en ondersteunde communicatie verdiepen? Mis dan niet de kans om deel te nemen aan onze tweedaagse workshop met Jaquie Mills, een wereldwijd erkende expert op dit gebied. Leer praktische strategieën en ontdek nieuwe mogelijkheden.

Graag nodigt de Vereniging Angelman Syndroom Nederland jullie uit voor een tweedaagse workshop met Jaquie Mills. Ze heeft veel kennis en praktische ervaring met betrekking tot ondersteuning bij gedragsproblemen, ondersteunde communicatie, inclusie en een sociaal netwerk creëren rondom een persoon met beperkingen.

Jaquie is een bewonderenswaardig persoon die zich volledig inzet om ervoor te zorgen dat mensen met een beperking een goed leven kunnen leiden. Jaquie komt helemaal uit Australië om 2 workshops te geven over ondersteunde communicatie en sociale netwerken.

Praktische zaken:

  • Ontvangst: 9:30 uur
  • Start: 10:00 uur
  • Lunch: 12:30 uur
  • Einde: 17:00 uur

De voertaal van beide workshops is Engels

vandervalkUtrecht.jpg

Locatie:

Van der Valk hotel Utrecht
Winthontlaan 4‐6,
3526 KV Utrecht
www.vandervalkhotelutrecht.nl

De workshops vinden plaats op 31 mei en 1 juni. Het is mogelijk om de workshops onafhankelijk van elkaar te volgen maar het beste is natuurlijk om beide dagen te volgen.

We zien uit naar je deelname aan deze workshops vol nieuwe inzichten. Tot dan!

Deelname € 40,‐ per dag

Opgave via: info@angelmansyndroom.nl

Aanmelden voor 24 mei 2024


 

Andrea  Morales

Posted by

Page history
Last modified by Andrea Morales on 2024/04/16 11:18
Created by Andrea Morales on 2024/04/11 15:53

About the website contents

 

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: wiki@waihonapedia.org